Mobilmenu
Hem
Om oss
Värme
Kyla
Marinkyla
Kontakta oss
Mobilmenu

Om oss

Vår affärsidé

Erbjuda kunderna marknadens bästa fullservice inom fritidsbåtar, värmepump/luftkonditionering och mindre kyl anläggningar. 

Bakgrund

Anders är uppvuxen på Smögen och har ända sedan liten hållit på och mekat med motorer. Det började med mopeder och motorcyklar, men det övergick alltmer till att han inriktade sig på båtmotorer. Anders startade företaget 2007 för att kunna erbjuda marin service på deltid, men i början på 2010 ombildades företaget till ett aktiebolag och en hundra procentig satsning påbörjades.

Efter en genomförd marknadsanalys av branschen värmepumpar och luftkonditioneringar konstaterade vi snabbt att även denna marknad saknade aktörer som erbjöd snabb och personlig service. Detta blev startskottet för ett komplement till den marina servicen. Vi utbildade personal samt certifierade oss enligt Swedac för kylmontör och sedan hösten 2010 är vi återförsäljare för Sverigepumpens produkter.

Läs mer om Sverigepumpen här.

– Det känns jättebra att jag kunnat få fart på verksamheten så fort och dessutom haft möjlighet till att anställa en halvtids tjänst. Men det är såklart många timmar man lägger ned, men när man har möjligheten att jobba med saker man brinner för, så är det definitivt inte betungande, utan endast roligt.


Kontakta oss

Vi vet att det är viktigt att svara på frågor snabbt, trots att vi är ute på uppdrag mer eller mindre hela tiden.

Vi svarar när du ringer!

0523-46 99 90

[email protected]

Företaget

Om oss
Kontakta oss

Värme & Kyla

Värmepumpar
Kyla
Marinkyla & Värme

Sociala medier

Facebook